Forum

410 Atletico Madrid...
 
410 Atletico Madrid Drakt Estell
410 Atletico Madrid Drakt Estell
Gruppe: Registriert
Beigetreten: 2021-12-16
New Member

Über mich

Chelsea har senere inngått en prinsipiell avtale for Werner til mindre enn halvparten av kostnaden det ville ta å premiere Sancho fra Dortmund, og har fortsatt nok penger til å sette et bud på Bayer Leverkusens Kai Havertz.  
CheryleTu kjøpe fotballdrakter CindiHibb Ifølge Duncan Castles, som snakket på sin Transfer Window -podcast, mente Chelsea -manageren at det ikke var behov for å bruke så tungt på en bredspiller, spesielt gitt antall alternativer han allerede har til rådighet i denne stillingen.  
  
Selv om den erfarne duoen Pedro og Willian ser ut til å reise, har Chelsea allerede talentene til Callum Hudson-Odoi og Christian Pulisic, mens Hakim Ziyech, som kommer fra Ajax neste måned, også kan operere på vingen.  
Chelsea stenger for signeringen av Timo Werner fra Red Bull Leipzig, men direktør Marina Granovskaia hadde i utgangspunktet gått inn for et trekk for Borussia Dortmunds Jadon Sancho.  
  
Chelsea hadde imidlertid økt arbeidet med å signere den tidligere Manchester City -kantspilleren tilbake i januar, før Frank Lampard luftet bekymringene og overbeviste Granovskaia om å se annerledes ut.  
liverpool drakt Tidligere denne måneden ble det rapportert at Roman Abramovich ville sanksjonere to markeringsunderskrivelser i sommer. Lampard er også opptatt av å legge til en ny venstreback i laget og har øremerket Leicester Citys Ben Chilwell som sitt foretrukne alternativ.  
Manchester United er fortsatt favorittene til å signere 20-åringen, og vil sannsynligvis komme med et formelt bud når overgangsvinduet åpnes igjen, til tross for at Dortmund fortsetter å verdsette premien til over 100 millioner pund.  
psg trøje Den engelske landmannen forventes å forlate Bundesliga -klubben i sommer og gå tilbake til Premier League etter å ha sementert sitt rykte som en av Europas hotteste eiendommer, etter å ha tilbrakt de siste tre årene i Tyskland.  
  
Dessuten følte Lampard at å knuse klubboverføringsrekorden ville tiltrekke seg unødvendig oppmerksomhet og potensielt legge for mye press på seg selv og spilleren.  
  
  
###  
CheryleTu kjøpe fotballdrakter CindiHibb

Beruf

liverpool drakt
Soziale Netzwerke
Mitgliedsaktivität
0
Forumsbeiträge
0
Themen
0
Fragen
0
Antworten
0
Kommentare zur Frage
0
Gefällt
0
Erhaltene Likes
0/10
Rang
0
Blog-Beiträge
0
Blog-Kommentare
Share:

Bitte Anmelden oder Registrieren